Sinds 1996 is Taptoe Delft terug als een zeer succesvolle burgertaptoe én behoort inmiddels tot één van de beste taptoes van Nederland. Diverse facetten dragen hieraan bij, zoals de Nationale- en Internationale deelnemers van topniveau, het decor van de historische Delftse Markt, speciale licht- en beeldeffecten, het geluid en iedere editie een show spektakel met een eigen thema.

Een evenement bestaande uit een streetparade en taptoe. Met top- orkesten afkomstig uit alle windstreken van Nederland. De streetparade wordt door een rijen dik publiek aanschouwt en voltrekt zich in het historische centrum van de Bossche binnenstad. Deze spectaculaire taptoe mag u als muziekliefhebber zeker niet missen!

Taptoe voor het goede doel: Kans voor een Kind. Elke twee jaar wordt met veel enthousiasme een taptoe georganiseerd in het stadion van Heracles Almelo. Het is een bijzonder evenement dat je een keer gezien moet hebben. Het is niet alleen marsmuziek, maar vaak worden juist moderne nummers gespeeld en dat in combinatie met een wervelende show.